Les taques en les dents és una de les alteracions bucodentales més freqüents.  Poden aparèixer amb els anys o per factors externs relacionats amb els nostres hàbits i alimentació. Però no per açò, hem de resignar-nos a tenir-les, ja que aquestes taques en les dents a part de ser un problema estètic, poden indicar problemes de major gravetat. Però calma, ara pots tractar-les i cuidar-les.

El primer que has de saber, és que existeixen diferents tipus de taques:

  • Les taques marrons ens enfosqueixen el somriure. Apareixen per culpa del cafè, te i tabac, però en ser superficials són les més fàcils de llevar.
  • Les taques grogues apareixen per culpa de la ingesta d’aliments àcids com el llimó, la taronja, la llima, el vinagre… Erosionen la capa de l’esmalt de les dents i fa que aparega la dentina de color groc.
  • Les taques blanques poden ser símptoma d’escassetat de calci o ferro, com a conseqüència de les càries o per un excés de fluor en la infantesa.

Ara que ja les coneixes, t’expliquem com eliminar-les. Sempre tenint en compte que has d’acudir a un centre especialitzat perquè et realitze un examen bucodental i t’oferisca la solució per a eliminar-les. Hi ha diferents tractaments, com:

– La neteja bucodental professional, l’ideal és realitzar una a l’any.

– El blanqueamiento dental, que a més de la neteja, es completa el tractament amb unes fèrules amb gel blanquejador, per a portar-les a casa, i una sessió de llum freda. Així el blanqueamiento dental durarà més i serà més efectiu.

– Finalment, les carillas de porcellana o composite. Aquest tractament està indicat per a casos en els quals les taques són més intenses. Les carillas també serveixen per a corregir xicotetes imperfeccions del teu somriure com a trencaments. Són com una espècia de fongues que es col·loquen en la part externa de la dent. El resultat que s’aconsegueix és molt natural, simulant a la perfecció la pròpia dent.

Aquests tractaments són molt efectes, i en la Clínica Dental García & Domenech, et donem 5 motius perquè la realitzes amb nosaltres:

  1. Tindràs un tractament personalitzat per a aconseguir un somriure sa i radiant.
  2. Farem que tornen al seu blanc natural ja que estaran més sans que mai.
  3. Veuràs els resultats de manera immediata, recuperaràs el teu millor somriure.
  4. Aconseguiràs unes somriure radiant i blanca
  5. Tan sol poden sorgir lleus molestes o una major sensibilitat.

Però no oblides que per a evitar que tornen a aparèixer és important una bona higiene a casa. Et recomanem raspallar les dents després de cada menjar, preferiblement amb raspall elèctric, usar fil dental i una esbandida amb fluor.

Si tens dubtes, contacta amb nosaltres i estarem encantats de resoldre-te-les.

Aquest estiu ja tens una raó per a somriure!