En García & Domenech oferim totes les especialitats odontològiques unides a la mateixa clínica, per rebre un tractament integral i de màxima qualitat amb els millors materials i les mans ben qualificades, obtenint tractaments dentals amb resultats predictibles.

Noves tecnologies aplicades a la salut bucal

MICROSCOPI DENTAL

El microscopi pot ser utilitzat en qualsevol especialitat d’odontologia aportant qualitat al tractament en gairebé totes les disciplines: Endodòncia, Cirurgia Endodòntica, Estètica Dental, Odontologia Conservadora, Periodòncia…

Cal destacar que comptem amb professionals, formats en microscòpia i acostumats a treballar sota magnificació obtenint tractaments de millor qualitat.

L’ús de la microscòpia ens permet aconseguir millors ajustos i acabats en els nostres tractaments dentals.

Avantatges
· Visualització òptima dels mínims detalls.
· Il·luminació de zones de difícil accés.
· Augment de la precisió en el tractament.
· Millorem la capacitat de diagnosticar.
· Millorem la comunicació amb el pacient
· Permet incorporar l’última tecnologia a la clínica, innovació.
· Només el presenten un nombre molt reduït de clíniques, exclusivitat.
· Realització de casos més complexos amb major taxa d’èxit.

+ info

TAC DENTAL (CBCT)

Aquesta eina radiològica permet obtenir imatges en 3D de les estructures anatòmiques craniofacials facilitant als doctors el diagnòstic, la planificació i el tractament.

· Menor radiació
· Imatges 3D
· Seguretat i planificació dels tractaments.

DSD (Disseny Digital de Somriure)

De la unió de la informàtica i tècniques de fotografia aplicades al sector dental neix una eina de diagnòstic i disseny del somriure, que permet al clínic planificar, dissenyar i executar tractaments d’una manera predictible i personalitzada.

El pacient podrà veure una aproximació dels resultats finals del seu nou somriure, podent comprovar si es compleixen les seues expectatives de tractament.

· Innovació
· Planificació
· Obtenció d’una aproximació real del resultat final del tractament.

+ info

Sedació (tractament sense dolor)

La nostra filosofia de tractament està enfocada a un tractament sense ansietat ni dolor.

És per això que comptem amb un servei de sedació conscient baix Òxid nitrós (gas) o bé amb sedació profunda endovenosa. D’aquesta manera els nostres pacients reben tot els tipus de tractament sense dolor.

· Tractament sense ansietat ni dolor.

+ info

Cirurgia i Implantologia

En aquest camp tractem tot tipus de patologia bucal que requerisca cirurgia:

· Extraccions (cordals, senzills o quirúrgics)
· Frenectomies (cirurgia del fre)
· Fenestracions per ortodòncia
· Exèresi de quists i tumors
· Tractament d’infeccions orals, etc.

Dins de la implantologia, comptem amb les tècniques més avançades i un equip multidisciplinari per poder donar la millor solució a cada pacient:

· Càrrega immediata (pròtesi provisional fixa en el mateix dia de la col·locació dels implants)
· Elevacions de si i altres tècniques d’empelt d’os
· Implants angulats (Quan volem prescindir dels empelts ossis)

Cada cas és estudiat exhaustivament per oferir el tractament ideal als nostres pacients, sent sempre el més conservadores possible i amb un excel·lent pronòstic a llarg termini.

+ info implants    + info implants de càrrega inmediata

Endodòncia Microscòpica

L’especialització del nostre equip juntament amb el microscopi i les tècniques avançades en endodòncia com ara la utilització de sistemes rotatoris, localitzador d’àpexs i obturació termoplàstica simplifica la tècnica i millora la predictibilitat d’aquest tractament.

D’aquesta manera eliminem el mal de queixal en una sessió sense necessitat d’acudir a diverses cites per a la realització d’aquest procediment.

· Simplificació
· Millora el pronòstic i taxa d’èxit.
· Augment de la visualització i precisió

+ Info.

Què és una endodòncia microscòpica?

Com pot l’endodòncia microscòpica ajudar a la meua salut bucal?

Pròtesi i Estètica Dental

Gràcies a la utilització de materials estètics i de qualitat (zirconi, ceràmiques d’alta resistència, metall-ceràmica…), juntament amb l’aplicació de les últimes tècniques en confecció de pròtesi dental (CAD CAM), així com la formació i experiència del nostre equip en tècniques de disseny de somriure, permet obtenir una combinació de tractaments altament estètics i funcionals.

· Disseny digitalitzat del tractament.
· Precisió en l’ajust de les pròtesis.
· Resistència amb resultat estètic.

Ortodòncia

La nostra especialista en Ortodòncia analitza de forma individualitzada cada cas oferint un pla de tractament personalitzat que permeta corregir tant problemes estètics com de maloclusió aplicant les últimes tècniques en tractaments ortodòntics.

· Ortodòncia invisible (Invisalign).
· Brackets estètics i linguals.
· Ortodòncia ortopèdica o funcional.
· Cirurgia ortognàtica.

Odontopediatria

Comptem amb una unitat dental infantil especialista en el tractament i maneig de conducta. La nostra odontopediatra compta amb formació sobre la patologia, prevenció i tractament dels problemes de salut bucodental infantil.

L’aplicació de l’òxid nitrós (gas sedant) en l’execució del tractament del pacient infantil elimina l’ansietat del nen quan és tractat a la consulta, aconseguint una experiència agradable i sense por.

Periodòncia

El nostre equip format en les malalties relacionades amb les genives i els teixits de suport de la dent, prevé, diagnostica, tracta i fa un seguiment del pacient periodontal.

A més del tractament i prevenció de la malaltia periodontal també oferim tècniques de regeneració i empelts de teixit per cobrir defectes ossis i gingivals, així com cirurgia plàstica periodontal.

Els nostres tractaments
· Raspats i allisats radiculars.
· Manteniment i seguiment periodontal.
· Empelts de geniva.
· Tractaments regeneratius ossis.
· Cirurgia plàstica periodontal.