En els últims anys hi ha hagut nombrosos canvis tècnics en odontologia. Sens dubte un de les grans aportacions tecnològiques ha sigut la introducció del microscopi quirúrgic en el sector dental.

Ara, gràcies al microscopi, estructures que abans resultaven poc visibles per a l’ull humà som capaços de tractar-les. Aquesta tecnologia obri nous horitzons en el camp odontológic del diagnòstic i el tractament permetent realitzar treballs amb màxima precisió i seguretat aconseguint resultats més predictibles.
Els tractaments odontológics mitjançant aquests dispositius de magnificació se’ls denomina odontologia microscòpica o odontologia mínimament invasiva.

Què podem fer i quins avantatges té?

El microscopi pot ser utilitzat en qualsevol especialitat d’odontologia aportant qualitat al tractament en quasi totes les disciplines: EndodònciaCirurgia endodónticaEstètica dentalOdontologia conservadoraPeriodoncia
Cal destacar que amb un professional i un equip, format en microscopía i acostumat a treballar sota magnificació s’obtenen tractaments de millor qualitat i amb un temps de clínica pràcticament igual que si ho férem sense la mateixa.
L’ús de la microscopía en tots els àmbits de l’odontologia ens permet aconseguir millors ajustos i acabats.

Enumerant els avantatges que aquest instrument ens pot aportar al treball diari són:

• Visualització òptima dels mínims detalls, gràcies a la il·luminació de zones de difícil accés i la magnificación, aconseguim un augment de la precisió en el tractament i la realització d’una odontologia més conservadora, menys traumàtica i mínimament invasiva.

• Millorem la capacitat de diagnosticar i predir la patologia i el tractament necessari per a cada pacient, ja que podem veure coses que sense açò no observaríem.

• Millorem la comunicació amb el pacient en poder obtenir imatges a través de la càmera de vídeo, fent conscient al pacient de la patologia que presenta i la necessitat de ser tractada.

• Permet incorporar l’última tecnologia a la clínica, innovació.

• Només ho presenten un nombre molt reduït de clíniques, exclusivitat.

• Realització de casos més complexos amb major taxa d’èxit.

Per a major informació acudeix a la nostra Clínica García Domenech – Llíria, et resoldrem tots els teus dubtes.