L’odontologia evoluciona a passos engegantits, per això, en la Clínica García & Domenech Odontologia Avançada estem orgullosos de ser pioners en el nostre camp i comptar amb els útimos avanços tecnològics igual que amb professionals qualificats per a la seva manipulació. Tot això amb la finalitat de garantir el millor servei per a la teva salut bucodentental.

Nombrosos estudis en el camp de l’odontologia demostren que gairebé un 65% dels pacients experimenten ansietat dins de la consulta, per aquest motiu considerem essencial la integració d’un servei de sedació conscient per oferir un tractament sense ansietat ni dolor.

Qué és la sedació conscient?

Sota el terme “sedació conscient” s’emparen dues tècniques diferents: la sedació conscient inhalatòria , sota Òxid Nitrós (gas) i la sedació conscient intravenosa. Ambdues tenen un mateix objectiu: que el pacient entri en un estat de relaxació i benestar mentre els nostres experts realitzen els tractaments necessaris. El pacient a cap moment perd el coneixement ni s’altera la percepció sensorial d’una manera comparable al d’una anestèsia general.

Sedació conscient inhalatòria

L’Òxid Nitrós s’administra mitjançant un sistema d’ulleres nasals. Hi ha un caudalímetro que regula la quantitat de cadascun dels gasos que entren, podent barrejar en diferents concentracions el protóxido i l’oxigen, per anar administrant a cada moment al pacient la quantitat que requereix segons el moment del tractament. El dentista li demanarà que respiri normalment pel nas i, en el transcurs d’uns pocs minuts, començarà a sentir els efectes de l’òxid nitrós.

Sedació conscient intravenosa

La sedació profunda endovenosa utilitza fàrmacs sedants via intravenosa per controlar l’ansietat. Es subministran medicaments assimilats molt ràpidament per l’organisme. En aquest tipus de sedació és necessària la presència d’un anestesista, el qual s’encarregarà de regular la dosi així com de controlar la freqüència cardíaca del pacient a tot moment. S’empra sobretot en tractaments més llargs i complexos com en el cas de les cirurgies. Per a pacients amb determinades malalties sistemicas, l’ús de la sedació ajuda a controlar les constants del pacient aportant major seguretat durant la intervenció odontologica.

Ara que ja coneixes els avantatges de la sedació conscient no dubtis a contactar amb nosaltres, resoldrem tots els teus dubtes informant-te amb major profunditat.