El somriure és una part importantíssima del nostre cos. Hi ha diferents factors que ajuden a tindre un somriure bonic, incloent-hi diferents tractaments dentals en funció de les característiques i problemàtica que presenten les dents de cada persona. Entre ells, un dels tractaments més comuns i aplicable a pràcticament totes les persones és l’emblanquiment dental, del qual et parlem des de García & Domenech, una clínica dental d’odontologia avançada amb professionals experts.

 

Què és l’emblanquiment dental?

L’emblanquiment dental és un tractament no invasiu que busca millorar l’aparença de les dents, deixant-los més blancs i eliminant les taques visibles que acaben per enfosquir el teu somriure. Abans de realitzar el procés és necessari fer una neteja a les dents, perquè posteriorment es restablisca el color inicial d’aquests i la causa del seu enfosquiment. Així, els professionals triaran el millor mètode d’emblanquiment dental per al pacient.

Per què s’enfosqueixen les dents? Pot ser provocat per diverses raons. En primer lloc, pel pas del temps. A mesura que passen els anys, les dents es van enfosquint i prenen tonalitats més grogues. D’altra banda, aquest enfosquiment pot accelerar-se amb el consum d’uns certs aliments i begudes. Exemples d’això són el te, café, vi, curri, salsa de soja, begudes ensucrades, caramels, vinagre i, especialment, el tabac.

 

Avantatges de l’emblanquiment dental

L’emblanquiment dental és un dels millors mètodes per a mantindre un somriure blanc i lluent. Algunes dels avantatges que té són:

  • Millora de l’estètica i consecució d’un somriure més blanc.
  • Augment de l’autoestima, ja que cuidar del teu somriure és cuidar de tu, i farà que et veges millor.
  • És un tractament completament indolor amb resultats immediats.
  • A més, és respectuós amb les dents, no produeix sensibilitat dental i és compatible amb una altra mena de tractaments d’estètica dental.
  • Malgrat el pas dels anys, el to de les teues dents continuarà sent millor que el que tenien abans d’iniciar el tractament.
  • Rejoveneix el teu rostre, ja que en tindre un somriure més bonic, aporta aqueix efecte a la resta de la cara.

 

Tipus d’emblanquiment dental

Existeixen diferents tipus d’emblanquiment dental en funció del cas personal de cadascun dels pacients. Així, podem destacar l’emblanquiment amb fotoactivación, amb fèrula, emblanquiment dental intern i l’emblanquiment combinat.

Emblanquiment dental per fotoactivación

Es tracta d’una de les tècniques més innovadores, ràpida, eficaç i senzilla que t’oferirà uns grans resultats en poc temps. S’utilitza un gel que, juntament amb la llum, penetren suaument en les dents per a llevar les taques i deixar-los més blancs.

Emblanquiment dental amb fèrula

A nivell de comoditat i rapidesa, és dels millors. Si optes per aquest tractament hauràs de portar unes hores diàries, durant 15 i 30 dies, unes fèrules personalitzades a les quals se li aplicarà un gel perquè aquest actue sobre les dents.

Emblanquiment dental intern

És el mètode utilitzat en aquells casos on és necessari blanquejar la dent des de dins, introduint una substància blanqueante dins de la corona de la dent, durant una setmana normalment.

Emblanquiment combinat

És una combinació de l’emblanquiment dental amb llum i amb fèrula. Primerament, el pacient haurà de posar-se un gel blanqueante en les fèrules que se li facen perquè, passats uns 15 o 30 dies, se li realitze un emblanquiment dental amb un llum de llum freda.

 

Consells per a mantindre les teues dents blanques

Si vols mantindre els resultats del teu emblanquiment dental o evitar que s’enfosquisquen més les teues dents, ací et deixem una sèrie de consells per a això:

  • En primer lloc, realitza visites de manera periòdica al teu dentista.
  • És molt important que cuides la teua dieta i reduïsques el consum de begudes i aliments ensucrats, curri, vinagre, etc.
  • També, hauries de deixar de fumar tabac.
  • Finalment, però no menys important, mantindre una bona higiene bucal (raspall de dents de qualitat per a raspallar-te les dents dues o tres vegades al dia, utilitzar fil dental, esbandir-se).

 

Mantingues un somriure perfecte amb García & Domenech

Deixa que t’ajudem a tindre un somriure perfecte, blanca i lluenta. Ja no és només una qüestió d’estètica. Sotmetre’t a un tractament d’emblanquiment dental farà que estigues més a gust amb el teu somriure, que et veges millor. El somriure és la nostra carta de presentació al món que ens envolta, per la qual cosa cuidar d’ella, i de les dents, es torna imprescindible. Les dents són una de les parts del nostre cos més vulnerables. Els tractaments d’emblanquiment dental estan a l’ordre del dia i són totalment indolors. Tingues paciència i confia en les nostres pautes per a aconseguir el somriure que sempre has volgut. Reserva cita ja.