Molts experts asseguren que el somriure és l’espill de l’ànima, ja que és un dels primers trets que perceben les persones de nosaltres. Poder gaudir d’una bona salut dental sense malalties que afecten la boca és important, però lluir un somriure perfecte i atractiu és indubtablement un valor afegit. Hui dia, això és possible gràcies als avanços tecnològics, com és el cas del disseny digital de sonrisa. Vols saber més? Para atenció, perquè en aquest article t’expliquem tot sobre el nou avanç en el món de l’odontologia.

 

Què és el disseny digital de somriure

La nova revolució tecnològica en el món de l’estètica dental ha arribat per a quedar-se. En concret, parlem del disseny digital de somriure (*DSD), un programari que s’utilitza per a visualitzar de manera precisa els canvis estètics que se li realitzaran a un pacient en un tractament odontològic per a millorar la seua aparença.

A través d’un diagnòstic digital, aquest mètode permet als pacients comprovar com serà el seu somriure abans de començar el tractament, per a aportar-los la tranquil·litat, confiança i seguretat que obtindran la millor estètica i salut bucodental.

 

Com funciona el disseny digital de somriure?

El seu procés és molt senzill: l’aplicació del disseny digital de somriure comença amb un estudi de les faccions i de les característiques dentals de cada pacient mitjançant fotografies, vídeos, raigs X i imatges 3D. Gràcies a aquest pas, els experts podran comprovar la simetria del rostre, l’harmonia del somriure, la relació entre dents, genives, llavis i fins i tot els moviments facials.

A continuació, es prenen diverses mesures i es crea una simulació de la futura dentadura del pacient, sobre la base dels estudis prèviament realitzats i als desitjos del pacient, potenciant així la comunicació visual amb els pacients. I, després del seu vistiplau, s’inicia el tractament necessari per a arribar a aconseguir els canvis desitjats.

 

Avantatges del disseny digital de somriure

Aquesta tecnologia té múltiples beneficis per al pacient. El disseny digital de somriure proporciona una planificació totalment innovadora i completa dels procediments i tractaments dentals estètics. A més, és l’únic mètode actual que involucra tant a l’odontòleg com al pacient en el procés del disseny del somriure, ja que l’expert es basa en els cànons estètics i en els gustos del pacient per a compartir els objectius i fomentar els seus desitjos i expectatives, per la qual cosa té avantatges tant per al pacient com per a l’odontòleg, ja que realitza un estudi molt més precís i controlat.

Al seu torn, els avanços tecnològics permeten millorar la precisió del tractament estètic i aconsegueix resultats completament naturals en harmonia a les faccions de la persona. El disseny digital de somriure també és una tècnica indolora que no comporta cap efecte secundari i que augmenta la confiança i tranquil·litat del pacient, ja que aquest pot comprovar per endavant com serà el seu somriure després del tractament.

 

La importància de la tecnologia en el disseny de somriures

Somriure pot semblar un acte involuntari a alguna cosa que resulta graciós o ens fa sentir bé. No obstant això, va més enllà d’aquest aspecte. El somriure posseeix diversos beneficis per a la salut: aquesta s’associa al carisma, crega major confiança entre les persones, redueix el nivell d’estrés, segrega endorfinas i serotonina i crea un ambient interpersonal molt més pròxim i agradable. Per això es diu que el somriure és un llenguatge universal, ja que qualsevol pot entendre el seu valor. No obstant això, hui dia, tindre una boca sana no és suficient, ja que la gent vol un somriure inigualable que millore tant la seua aparença física com la seua confiança.

L’ús de la tecnologia en odontologia ha sigut clau per a plantejar noves formes de tractaments estètics. Per això, el disseny digital de somriure és el mètode perfecte per a aquells pacients que desitgen veure com serà el seu nou somriure abans de començar el tractament, ja que aquest avanç proporciona aquell aspecte natural, estètic i totalment personalitzat buscat i anhelat pels pacients.

Si estàs interessat a descobrir tots els avantatges del disseny digital de somriure, l’equip professional de García & Domenech, pioners en l’aplicació del mètode, està a la disposició de totes aquelles persones interessades per a assessorar-les i planificar el seu tractament i així poder veure per endavant el resultat final. Demana cita en la nostra clínica dental en Lliria i descobreix tots els serveis personalitzats per a tu. Comprovaràs que dissenyar un somriure mai havia sigut tan fàcil.