Aliments i begudes que contribueixen a mantindre les dents sanes .

El més important de tots: l’aigua, perquè ens proporciona una bona hidratació i estimula la producció de saliva, que neutralitza els bacteris que es troben en la boca.

A més, les fruites o verdures cruixents com les pomes o les carlotes, que mengem a a mossos ens ajuden a netejar la boca i els espais entre dents. També els aliments rics en polifenoles, que actuen com un bactericida natural, com els llegums i les fruites i verdures de color roig (maduixes, nabius i gerds, albergina i remolatxa) , i begudes com el te roig i el te negre han de formar part de la nostra alimentació.

I per descomptat la vitamina C, molt bona per a les genives i que podem trobar en fruites com la taronja, els kiwis o verdures com el pimentó o el brócoli. Per descomptat, no ens podem oblidar del calci i el fòsfor, sobretot en la infància. És per això, que hem d’incloure en les dietes infantils fonts de proteïnes, vitamines C i D, calci, fòsfor i fluor. El recomanable és que consumisquen de 2 a 3 porcions de lactis al dia, a fi de cobrir el requeriment de calci i vitamina D, dos nutrients importants per a formar dents sanes.

Per a mantindre unes dents sanes i forts, a part d’una bona alimentació, per a la prevenció de malalties i càries, és convenient la revisió periòdica des de primerenca edat, abans inclús de que caiguen les dents de llet, des que són bebés i comencen a eixir-los les dents.

En García & Domenech et recordem que tenim la campanya Volta Al Col·le, que inclou descomptes per als més menuts i una revisió bucodental gratuïta i amb rentada de fluor inclòs.

Reserva la teua cita en este telèfon: 960098578 · 651662292