El Disseny Digital de Somriure, DSD (per les seues sigles en anglés) o Digital Smile Design en anglés és un programari utilitzat en odontologia que et permet visualitzar de manera precisa com quedaran les teues dents i boca després d’un tractament odontològic.

El Disseny Digital de Somriure és un tractament estètic dental avançat que permet als pacients dissenyar els seus somriures. Practicat per clíniques dentals excepcionals, ha canviat per sempre el món de l’odontologia. Mostra el millor de la tecnologia dental mitjançant l’ús de l’últim programari de diagnòstic digital.

Hui dia, tindre una boca sana no és suficient, la gent vol un bell somriure que millore la seua aparença física i personalitat. El Disseny Digital de Somriure permet als pacients veure com serà el seu nou somriure abans de començar el tractament, donant-los tranquil·litat i la seguretat que obtindran la millor estètica i salut bucodental.

Disseny Digital de Somriure: una experiència dental personalitzada

No hi ha dues cares iguals i cada rostre és diferent. Per això, el Disseny Digital de Somriure és una experiència completament personalitzada per a cada pacient. Els trets facials ajuden al DSD a comprendre la simetria del rostre i l’harmonia de cada somriure. El DSD pot dissenyar un marc de somriure que proporcione informació sobre la posició, la forma i el color de les dents.

Els trets facials del pacient impulsen els models digitals i la simulació. El Disseny Digital de Somriure se centra en aportar simetria i bellesa al somriure en guiar la posició de les dents i ajustar la forma i el color dels mateixos perquè s’adapten als trets facials.

Passos del Disseny Digital de Somriure

L’aplicació del Disseny Digital de Somriure comença amb una acurada anàlisi de les característiques facials i dentals del pacient. Després, es comença a dissenyar mirant la imatge completa, incorporant personalitat, trets facials, anàlisis dentals i objectius del tractament.

Aquest disseny es transforma en un pla de tractament que integra característiques biològiques, estructura i funció per a aconseguir que una vegada conclòs dure en el temps. El Disseny Digital de Somriure es realitza utilitzant vídeos, fotografies, raigs X i imatges en 3D. Se simula amb això el resultat de cada cas, abans de començar el tractament, creant vídeos i/o imatges 3D de l’abans i del després per a cada pacient.

El Disseny Digital de Somriure potencia la comunicació visual amb els pacients, mostrant-los el resultat final i com es veurà la seua boca després del tractament d’una manera simple i fàcil d’entendre per a qualsevol.

El Disseny Digital de Somriure final es pot convertir també en una mostra física que permeta al pacient visualitzar el resultat final. El disseny, una vegada aprovat pel pacient, guiarà la resta del tractament.

Avantatges del Disseny Digital de Somriure

• El Disseny Digital de Somriure és infinitament més que un concepte de programari, tècnica dental o fotos i vídeos sol. Més aviat és un conjunt de protocols innovadors i complets per a abordar la planificació, implementació i integració dels procediments i tractaments dentals estètics.
• Amb el Disseny Digital de Somriure s’aconsegueix una millor comunicació entre els membres de l’equip odontològic i una major percepció visual. La motivació es desenvoluparà en l’equip quan s’implementen els protocols DSD.
• El Disseny Digital de Somriure és l’únic mètode que involucra a l’odontòleg i al pacient pacients en el procés de millora del seu somriure. L’odontòleg dissenya el tractament en conjunt amb els cànons estètics actuals i els gustos del pacient, compartint objectius i fomentant l’expressió dels seus desitjos i expectatives.
• Bàsicament, el pacient tria el seu propi disseny de somriure i el seu metge li dóna suport, explicant-li i mostrant-li què és possible i què no. Permet aconseguir un somriure amb un aspecte més natural i amb més personalitat.
• Només els odontòlegs altament capacitats i completament assegurances usen el Disseny Digital de Somriure.
• El Disseny Digital de Somriure diu és una tècnica indolora que no comporta cap efecte secundari.

Aprofita les oportunitats del Disseny Digital de Somriure en García & Domenech

Si vols conéixer tots els avantatges del Disseny Digital de Somriure en els teus tractaments odontològics A quina clínica dental acudir a València? A García & Domenech, pioners en l’aplicació del *DSD. Gràcies al Disseny Digital de Somriure podràs veure per endavant el resultat final dels nostres tractaments i aconseguirem una millor planificació d’aquests. Veuen a la nostra clínica dental i descobreix tots els serveis que tenim per a tu, ja siga ortodòncia -disposem d’ortodòncia invisible i invisalign-, estètica dental com carillas o emblanquiment, implants, periodoncia, cirurgia oral, etc. Ens trobem en C/ Sant Vicent Ferrer, 20 a Llíria, València. Telefona al 960098578 o al 651662292.