PROMOCIÓ NETEJA DENTAL

Et regalem una higiene bucodental completa en García & Domenechodontologia avançada en Llíria.

El Concurs en Facebook es durà a terme del dilluns 22 d’agost al dimecres 31 d’agost de 2016 a les 22.00h., quan sabrem el guanyador

DETALL DE LES BASES:

MECÀNICA

Es penjara un post en el Facebook de la clínica dental, on se sortejarà una neteja dental professional per a 1 persona. Per a participar, els concursants hauran de ser fans de la fanpage de la clínica i donar-li al M’agrada i comentar el post següent:

T’agrada aquella cançó de la pel·lícula Grease? Dents, dents, limpios… Dóna-li al “Me gusta” i dis-nos per què et faries una neteja dental o a qui vols regalar-li-la. Entraràs en el sorteig d’una higiene bucodental completa el pròxim 31 d’agost.

2. PARTICIPACIÓ

Podrà participar tota persona major de 18 anys que residisca a València o província i concurse correctament en la promoció. Haurà de vindre, cridar o enviar un mail per a identificar-se com a guanyador a la clínica dental García&Domenech abans del 05 de setembre per a deixar-nos totes les seues dades i que podem donar-li cita amb el nostre dentista i disfrutar del seu premi.

3. REGAL.

1 higiene bucodental completa

4. CRITERIS PER A LA SELECCIÓ DEL GUANYADOR

El sorteig del premi es realitzarà el dimecres 31 d’agost a les 22.00h. – El ganador\@ haurà de presentar el seu DNI de forma inexcusable per a identificar-se i validar la seua identitat, en cas contrari, no tindrà dret a premi. – El ganador\@ serà notificat en el mur de Facebook i se li enviarà un missatge privat. – García& Domenech, Odontologia avançada, es reserva el dret a modificar qualsevol punt d’esta promoció en qualsevol de les seues regles i condicions davant de qualsevol canvi o imprevistos

5. DRETS D’IMATGE

El guanyador autoritza a les empreses organitzadores a reproduir, utilitzar i difondre la seua imatge, nom i cognoms, en qualsevol activitat publicitària y/o promocional que estiga relacionada amb esta promoció, tot això en qualsevol mitjà (incloent amb caràcter enunciatiu, no limitador, l’explotació a través d’Internet i Internet per a telefonia mòbil) , sense que les dites activitats els conferisquen dret de remuneració o cap benefici amb excepció feta de l’entrega del premi guanyat d’acord amb estes bases. – La cessió inclou tots els drets de reproducció, transformació, distribució i comunicació pública de la gravació o imatges captades, sense limitació de temps ni de territori.

6. ACCEPTACIÓ DE BASES

L\@s participants, pel mer fet de participar en la present promoció, accepten les seues bases i el criteri del Centre Comercial i d’Oci Portal de la Marina quant a la resolució de qualsevol qüestió derivada de la mateixa.

*La neteja dental es realitzarà prèvia prescripció mèdica

*Ante qualsevol imprevist, la clínica es reserva el dret de modificació o canvi d’estes bases.

*Facebook no patrocina, avala ni administra esta promoció.