Els xiquets, tinguen o no ja les dents de llet o definitius, poden presentar alguns problemes dentals que hem de supervisar com més prompte millor i tractar-los per a la seua correcta evolució.

A més, com diu el dita “Más val previndre que curar”, amb la qual cosa és preferible acudir al dentista com més prompte millor i acostumar-los a realitzar-se revisions periòdiques. Moltes d’estes malalties són conseqüència d’una incorrecta higiene i altres són d’origen genètic o vinculat al tipus d’alimentació.

És necessari que el teu xicotet acudisca de manera periòdica al dentista per a tractar els seus problemes dentals, així evitares les complicacions posteriors, que poden afectar la manera de menjar, l’aparença, i distintes malalties que poden aparéixer pels bacteris que s’acumulen en la seua boca.

Problemes dentals més freqüents

Les malalties dentals més freqüents en els xiquets són estes:

o Malalties periodontals: este tipus de trastorn afecta les genives dels xicotets, amb l’aparició de bacteris. En el cas que esta placa no siga remoguda de forma correcta pot aparéixer tosca.

o Gingivitis: provoca inflamació i sagnat de les genives, per a previndre gens millor que raspallar-se les dents després de cada menjar.

o Càries: per a evitar este mal, tan comú, s’aconsella realitzar rutines periòdiques al dentista i començar des d’enjorn el raspallat diari.

Si el teu fill no ha anat encara al dentista, no esperes més, qualsevol edat és bona per a començar amb les revisions dentals. A més, ara, en la nostra Clínica d’odontologia Avançada García & Domenech tenim una campanya especial de Volta al col·le amb un revisió bucodental completa i gratuïta i una rentada bucal amb fluor per a previndre les càries.

No esperes més i reserva la teua cita en este telèfon: 960 098 578