Quins tractaments ofereix la Odontopediatria?

Els serveis més comuns són:

  • Higiene dental mitjançant mesures de profilaxis i instruccions de neteja.
  • Prevenció de càries amb el segellat de fissures i utilització diària de fluor.
  • Tractament de les càries. És convenient posar remei al més aviat possible perquè no derivi en problemes majors.
  • Tractament pulpar. És un tractament exclusiu de dents de llet, no es realitzen en dents definitives.
  • Mantenedores d’espai. Es denomina mantenedor a tot aquell dispositiu, fix o removible que afavoreixi la preservació de l’espai entre dents.
  • Estudi d’anomalies dentaries

 

La tranquil·litat del nen

Un dels principals objectius de la odontopediatría és generar un bon ambient en la consulta per aconseguir la cooperació i confiança del nen aconseguint una experiència positiva.

Encara així som conscients que més d’un 65% dels pacients experimenten ansietat, per aquest motiu, la Clínica Dental García i Domenech disposa d’avanços tecnològics que faciliten la relaxació i benestar del nen mentre els nostres experts realitzen els tractaments necessaris. Ens referim a la sedació conscient. Aquest terme engloba dues tècniques diferents: la sedació conscient inhalatòria, sota Òxid Nitrós (gas) i la sedació conscient intravenosa. A cap moment es perd el coneixement ni s’altera la percepció sensorial d’una manera comparable al d’una anestèsia general.

 

Recomendacions en Odontopediatria

Des de la Clínica Dental García i Domenech Llíria recomanem que la primera visita del nen es realitzi quan s’hagi completat l’erupció de la 20 peces que componen la primera dentició, aproximadament als 3 anys d’edat. D’igual forma aconsellem començar amb la higiene bucal abans de l’erupció de les primeres dents almenys una vegada al dia, preferentment amb una gasa humida. Una vegada hagin sortit prosseguir amb un raspallat diari amb un didal de silicona o un raspall dental infantil sense pasta dental.

Per a major informació sobre odontopediatría no dubtis a acudir a la nostra Clínica Dental García i Domenech Llíria Els nostres professionals resoldran tots els teus dubtes!

 

– García Domenech, Clínica Dental en Liria. Dentista en Liria –