Els xiquets necessiten un odontòleg especialitzat en els seus problemes. Per a això, els dentistes pediàtrics són la millor solució, ja que proporcionen una atenció enfocada en els més xicotets i tracta a aquests pacients amb les seues necessitats especials. D’ací la importància de portar als xiquets a centres de odontopediatria a València com és el cas García & Domenech, on disposem de odontopediatra especialitzat i tractaments dentals per als xicotets de la casa.

Coneix què és la odontopediatria a València

La odontopediatria és la branca de l’odontologia que s’encarrega principalment de la cura i tractament de la dentadura dels xiquets, des del seu naixement, on les dents encara no han eixit, fins a la preadolescència.

La odontopediatria a València se centra en tractar i controlar les possibles lesions i anomalies que apareguen durant aquest temps. El que pretén és donar un tractament més específic i acurat als pacients més xicotets, ja que les seues dents encara són molt sensibles per tractar-se de dents de llet o de dents permanents que acaben d’eixir.

Portar als teus fills a la millor clínica de odontopediatria a València com García & Domenech és molt important perquè els xiquets estiguen atesos pels odontòlegs més professionals del sector i a més el facen en un entorn segur per a ells, relaxats i sense la temuda por al dentista. En la nostra clínica apliquem tractaments sense dolor gràcies a la sedació sense burxades amb gas sedant, amb el que aconseguim que el pacient estiga més tranquil i no senta por.

Problemes dentals dels xiquets per a acudir a una clínica de odontopediatria a València

Algunes de les afeccions que són més probables en la boca dels teus fills es poden detectar i tractar a temps en una clínica de odontopediatria a València. Les més habituals són:

Maloclusió

Una maloclusió o dents desalineades es produeix quan les dents de la mandíbula superior i inferior no encaixen en la mossegada. Això pot crear problemes per a menjar o parlar. La maloclusió pot produir dolor en mossegar o lesions a l’interior de la boca, genives i llengua. En una clínica de odontopediatria a València corregiran el problema de les dents mal alineades amb fèrules, ortodòncia o el tractament que s’estime.

Càries

Malgrat el fet que les dents de llet cauen per a ser reemplaçats per dents permanents, continua sent important que aquestes dents estiguen ben cuidats i sense infeccions. Els xiquets tenen major probabilitat de desenvolupar càries i, per tant, les càries poden exposar la polpa dental interna als bacteris i causar mal de queixal i altres problemes més greus.

Els xiquets són més susceptibles a la placa dental i les càries perquè és habitual que mengen més aliments ensucrats i que no mantinguen la seua higiene dental tan bé com les persones majors. Per tant, els professionals de odontopediatria a València revisaran la boca dels teus fills, detectant possibles càries i corregint el problema.

Bruxisme

El bruxisme o grinyolar de dents en estrényer la mandíbula, sobretot quan s’adorm, és un altre dels problemes habituals dels xiquets. Si el bruxisme és pronunciat i no es corregeix, pot provocar desgast de les dents i dolors de mandíbula i de cap. El bruxisme té diverses causes, encara que la més habitual és l’estrés. Si el teu fill o filla pateix bruxisme, visitant una clínica de odontopediatria a València li donaran solució com una fèrula antibruxisme per a posar-se en dormir.

Xuplar-se el dit

Un dels comportaments més comuns associats amb la infància és xuplar-se el dit. Per a alguns xiquets, aquest hàbit comença en l’úter. Xuplar-se el dit no és motiu de preocupació en la majoria dels casos i desapareixerà quan el xiquet tinga entre dos o tres anys. No obstant això, pot tindre un efecte negatiu en la salut bucal d’un xiquet com afectar l’alineació de les dents i el desenvolupament del paladar. Per això, si el problema persisteix i està perjudicant la boca del teu fill, has de visitar una clínica de odontopediatria a València.

Odontopediatria a València segura i efectiva en García & Domenech

En García & Domenech oferim als nostres pacients els millors tractaments bucodentals perquè tinguen una boca perfecta. Si notes que els teus fills estan tenint els primers problemes dentals, no dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres.

Garantim una odontopediatria a València sense dolor i amb uns resultats immillorables. I si tens interés per altres tractaments dentals per a adults, en la nostra clínica dental trobes des de periodoncia, cirurgia i implantologia, a estètica dental i ortodòncia invisible o invisalign. Demana ja cita en el 960098578 o 651662292. La nostra clínica es troba a Llíria, València.