La majoria dels nostres nens tenen les dents tortes i els seus ossos maxil·lars s’estan desenvolupant de forma incorrecta.

Encara que els símptomes es poden observar de forma clara als 3 anys, els dentistes habitualment recomanen esperar fins que el nen sigui major per ser tractat amb apararos fixos i possiblement extraccions. Els pares pensem que l’apinyament es corregeixen a edats més avançades però el sistema Myobrace permet corregir amb un sistema fàcil d’usar, tan sols unes hores al dia, els problemes de apiñamiento dental i creixement anòmal dels maxil·lars.

Què és el Sistema Myobrace?

El Sistema Myobrace és una manera de corregir la posició de les dents i dels maxil·lars sense brackets.

El tractament consisteix en una sèrie de tècniques per corregir els mals hàbits orals i el creixement anòmal del sistema craneofacial (coneguts com a hàbits miofuncionales) causants de l’apinyament dental.

Usa forces lleugeres intermitents per redreçar les dents. Aquestes tècniques ortodónticas són molt avançades i han de ser controlades per un professional molt especialitzat com a nostra odontopediatra exclusiva amb una gran experiència en el tractament amb aquest sistema ortodóncic.

Per prevenir els problemes d’apinyament i aconseguir un creixement correcte dels maxil·lars el sistema Myobrace evita i millora els problemes de salut bucodental derivats de les malformacions per un mal creixement dels ossos maxil·lars que són la principal causa de apiñamiento dental.

És necessari que els nens visitin al dentista a partir dels 3 anys d’edat per a una valoració tant dental com de creixement dels seus ossos, perquè un professional experimentat en el tractament de nens previngui problemes de salut bucodental futurs.

La salut dental dels nostres nens és fonamental perquè és la base per a un millor creixement dels nostres petits i a García Domenech ens formem en aquestes tècniques avançades que repercuteixen a prevenir aquests desajustaments.

 

FILOSOFIA GARCIA DOMENECH

– García Domenech, Clínica Dental en Liria. Dentista en Liria –