L’ampliació a través del microscopi ha revolucionat l’odontologia. Ampliar una imatge de 2,6 a 16x augments amb microscopi dental és clarament un avantatge, ja que millora la visibilitat de l’odontòleg i, per tant, la capacitat de diagnosticar i proporcionar un tractament més precís gràcies al microscopi en odontologia.

L’ús del microscopi en odontologia, malgrat tots els avantatges que presenta, només l’utilitza un reduït grup de clíniques dentals. En García & Domenech som pioners en les noves tecnologies aplicades a l’odontologia i et donarem un tractament de qualitat superior gràcies al microscopi dental.

Grans avantatges del microscopi en odontologia

– Ampliació millorada: Si has portat ulleres recordes quan vas començar a usar ulleres i després mai vas poder anar sense elles perquè ja no sabies el que no veies bé? Aqueix mateix sentiment és vàlid quan es passa d’usar lupes a usar el microscopi en odontologia. Els microscopis dentals proporcionen un rang d’augment de 2,6 a 16x amb el microscopi mitjà operant a un augment de 8x (en comparació amb l’augment de 2.5-4,5x per a la majoria dels usuaris de lupes). Aquest augment millora la precisió de les preparacions i els marges de les dents. S’aconsegueix un tractament més conservador, més amable i delicat amb les dents així com amb les restauracions adjacents i els teixits blans de suport. En última instància, un augment major proporciona una visibilitat millorada en tots els aspectes de l’odontologia, des del diagnòstic fins a la preparació, l’assentament i l’acabat dels tractaments dentals.

– Il·luminació millorada: les fonts de llum integrades en el microscopi en odontologia són halògenes, xenó o LED. Permeten una visibilitat i entrada de llum sorprenents en àrees de la boca que d’una altra manera serien difícils de veure, i molt més complicat d’accedir. Exemples comuns d’això són les càries interproxial profunda en la mesial dels molars o acabar una restauració de composite. El flux de llum proporcionat per un microscopi dental és un gran benefici en brindar visibilitat al camp de treball sense la molèstia de cables.

– Documentació i millor comunicació amb el pacient: quan el microscopi en odontologia es combina amb un monitor o una càmera, el microscopi es converteix en una forma excel·lent de documentar el tractament i de comunicar-li’l als pacients o altres companys de la clínica. També pot ser una bona manera de mostrar amb més precisió el tractament al personal auxiliar.

– Reducció de la fatiga ocular: la tecnologia de les lupes utilitza el que es diu visió convergent a causa de la curta distància de treball. Això pot causar fatiga ocular. El microscopi dental funciona de manera diferent. La lent de major augment i la distància del camp d’operació permeten una visió paral·lela del camp de treball, reduint així la tensió i la fatiga en els ulls.

– Millora l’ergonomia: l’ergonomia és una de les principals raons per les quals els dentistes opten per utilitzar el microscopi en odontologia. T’obliga a asseure’t alçat en la teua cadira amb una postura millorada. Aquest fet pot afegir anys a la teua carrera com a dentista en reduir la tensió en el coll i esquena. Bàsicament, amb la posició i la postura correctes, el teu cos se sentirà millor al final del dia.

En García & Domenech som pioners en l’ús del microscopi en odontologia

En la nostra clínica dental García & Domenech som pioners a València en l’ús del microscopi en odontologia en els nostres tractaments. La precisió és molt important en García & Domenech, per això som experts en endodòncia microscòpica. Amb això simplifiquem els tractaments, els fem més precisos i augmentem la taxa d’èxit. Disposem de professionals formats en microscòpia i acostumats a treballar amb el microscopi dental aconseguint així la millor qualitat en els teus tractaments bucodentals. Els nostres diagnòstics són molt més precisos gràcies a l’ús d’aquest instrument i a més ens permet veure més ben determinades zones de la teua boca o dents de difícil accés. Gràcies al microscopi dental tractem els casos més complexos amb enorme taxa d’èxit, ja siga d’endodòncia, cirurgia, estètica dental, periodoncia, etc. Perquè el microscopi dental el podem aplicar en totes les branques de l’odontologia que tractem. Veuen ja a la nostra clínica dental i coneix els millors tractaments dentals. Estem en carrer Sant Vicent Ferrer, 20 a Llíria, València. Telefona al 960098578 o 651662292.