L’ortodòncia és una especialitat que va més enllà de qüestions estètiques, somriures bonics i dents alineades. Més aviat és una especialitat que s’enfoca en una bona salut bucodental. L’ortodòncia s’encarrega de diagnosticar i corregir maloclusions en la boca, però també de previndre que ocórreguen. Ja es tracte de problemes en la posició o de la forma de les dents, que afecten fins i tot la seua funcionalitat, els maxil·lars, la masticació i la cara. Per a això, a més de tratamientos d’ortodòncia com els brackets metàl·lics convencionals, tens ara l’últim en ortodòncia, l’ortodòncia invisible o Invisalign a València.

Per què és important un bon tractament d’ortodòncia com Invisalign a València?

Com hem comentat abans, la prevenció o correcció de problemes dentals afavoreix no sols l’aspecte del pacient, sinó també la seua qualitat de vida. La mala alineació de les dents no sols pot afectar l’autoestima d’una persona, sinó que sobretot dificulta la higiene bucodental, origen de càries o malalties de genives, o fins i tot dificultar la masticació.

Un adequat tractament d’ortodòncia com el Invisalign a València, que a més resulte còmode per al pacient, facilitarà la salut i comoditat de la persona. Una dentadura correcta no sols millora el teu aspecte físic, també la teua salut i fins i tot evitarà que tingues una pèrdua precoç de peces dentals. La maloclusió també pot produir una tensió afegida sobre els músculs de la cara i mandíbula que es traduïsquen en dolor de coll, mandíbula, cap, oïda o fins i tot columna. En canvi, tot això es corregeix amb un adequat mètode d’ortodòncia com Invisalign a València, que a més afavorisca una masticació correcta.

Molts pacients es queixen dels tractaments d’ortodòncia convencionals com els brackets. L’ús de *brackets pot dificultar-los l’adequada higiene de les seues dents, per exemple, en el moment d’utilitzar fil dental. També pot causar nafres i ser molest en ingerir determinats aliments o fins i tot han d’evitar aquells que es queden en els aparells d’ortodòncia. A més, no resulten gens estètics i algunes persones, sobretot quan són adultes, senten complex d’haver de portar aparell metàl·lic. És per això que moltes persones busquen un tractament d’ortodòncia que puga ser no sols eficaç, sinó també estètic i amovible. Per això el Invisalign a València és la solució perfecta.

Invisalign a València, la millor ortodòncia invisible

L’ortodòncia invisible ara és una realitat amb Invisalign a València i és altament eficaç. És una tècnica que ha resultat revolucionària perquè evita els brackets, les gomes i els filferros, així com altres peces mòbils. És un tractament d’ortodòncia molt sol·licitat pels adults i també pels adolescents, perquè a més cuida la teua imatge en ser altament estètic. Invisalign és transparent i quasi imperceptible pels altres. La gent no s’adonarà que portes aparell dental.

Té l’avantatge addicional que és amovible, per la qual cosa t’ho pots llevar per a menjar o llavar-te les dents. Aquest tipus d’ortodòncia invisible permet menjar amb total normalitat. Per a un tractament amb Invisalign a València el teu ortodoncista farà un estudi personalitzat per ordinador per a construir un model 3D de com haurien de ser les teues dents. Cada fonga (una per a cada arcada dental, superior i inferior) està feta totalment a mesura per a adaptar-se a la teua dentadura, mitjançant alineadors personalitzats.

Amb el tractament de Invisalign a València podràs veure, des de l’inici, com quedaran les teues dents una vegada que acabe el tractament (la duració dependrà del teu cas en particular i el teu ortodoncista et dirà un temps estimat). Això sí, perquè complisquen amb la seua funció correctiva has de portar-los posats de manera permanent, i només llevar-te’ls per a menjar i raspallar-te les dents. Has de portar-los posats almenys de 20 a 22 hores diàries. La idea és que gradualment, amb canvis cada cert temps de les fongues conforme es corregisquen els problemes detectats, les teues dents queden com s’ha projectat a l’inici. Sens dubte és una excel·lent opció d’ortodòncia.

On trobar un tractament de Invisalign a València?: en García & Domenech

En García & Domenech som especialistes en tractaments de Invisalign a València. Som una clínica dental amb personal altament qualificat que té per objectiu donar-te la millor solució als teus problemes dentals en un ambient acollidor, relaxat i de màxima confiança.

Només has de mirar les nostres instal·lacions per a notar que són no sols confortables, sinó modernes, amb un equipament d’avantguarda. Tenim els equips més avançats per a oferir-te, en conjunt, una odontologia moderna, integral i especialitzada, a la qual voldràs acudir.

A més d’ortodòncia Invisalign a València, en García & Domenech oferim odontologia amb microscopi, TAC 3D, cirurgia i implantología, odontopediatria, periodoncia, endodòncia microscòpica, tractament de dolor orofacial i ATM, entre altres tractaments. Comptem amb serveis de pròtesis i estètica dental i apliquem les més noves tecnologies aplicades a la salut dental. A més garantim una odontologia sense dolor (amb sedació) i dissenyem el teu somriure mitjançant DSD (disseny digital de somriure). Demana ja la teua cita per al teu tractament de Invisalign o qualsevol altre tipus de tractament dental que necessites. Contacta en el 960098578 o 651662292. Estem a Llíria.