Et rentes les dents després de cada menjar durant dos minuts? Utilitzes fil dental en cada raspallat? I utilitzes esbandides bucals? Si la teva resposta és un sí, et felicitem. I si la teva resposta és un no, t’entenem. Treball, agendes, nens, menjades fora de casa per negoci i plaure… En general, el nostre dia a dia ens fa complicat portar una rigorosa higiene bucal. I encara que la teva resposta hagi estat un sí, també hem de dir-te que la neteja bucal professional és necessària per a tu.

Per això, avui t’expliquem des de la Clínica Dental García&Domenech perquè els professionals en odontologia sempre recomanem realitzar la neteja bucal professional. I com sempre diem, l’ideal és cada 6 mesos, tret que algun tipus de patologia com la gingivitis et porti a realitzar més de 2 neteges a l’any.

Però, per què és tan important? Perquè és l’única manera d’higienizar en profunditat tant les dents com les genives i aconseguir que la nostra boca quedi en excel·lent estat. Ja que eliminem la placa dentobacteriana, el carrall i les taques superficials, a més redueix la inflamació en les genives i enforteix l’esmalt. El resultat d’aquest tractament tan comú és, a més d’estètic, saludable.

Un altre dels motius, i no menys important, és que la neteja dental professional ajuda a prevenir infeccions i malalties relacionades amb les dents, la boca i les genives, com l’acumulació de carrall, les càries, la gingivitis o la periodontitis, entre unes altres.

Per tot això, és tan important realitzar-nos neteges bucodentales periòdiques, perquè el raspallat diari ens ajuda a mantenir la higiene, però per a la prevenció de malalties i infeccions és necessari la intervenció d’odontòlegs professionals.

Si vols conèixer més sobre aquest tractament i les tècniques que utilitzem, no dubtis a visitar-nos i preguntar-nos en la Clínica Dental García&Domenech T’esperem!