Els implants dentals són arrels dentals artificials que proporcionen una base permanent per a dents de reemplaçament fixos. En comparació amb dentadures postisses, les corones o ponts dentals, els implants dentals són la solució més eficaç a llarg termini per als que han perdut un o diverses dents. S’ajusten, se senten i funcionen com a dents normals i per això s’estan tornant més comunes en els tractaments dentals. Si busques una clínica dental que t’oferisca els millors implants dentals a València i la cirurgia i implantologia més avançada, aposta per García & Domenech.

Parts dels implants dentals a València

  1. L’implant: un caragol que serveix com a arrel per a les teues noves dents. Això és el que s’adhereix permanentment a la teua mandíbula.
  2. El pilar: Un connector permanent però amovible pel teu dentista, que sosté una dent o un conjunt de dents.
  3. La corona: És la part visible de la dent. En general està fet de porcellana per a brindar durabilitat i bon aspecte.

Hi ha moltes opcions per a col·locar un implant dental i en García & Domenech oferim una àmplia varietat.

Cirugía dental en Valencia. Cirurgia dental a València

Tipus d’implants dentals a València

Càrrega immediata

La creixent demanda d’implants dentals a València en els últims anys ha creat la necessitat de procediments i tècniques noves per a acurtar els temps de tractament. Com a resultat, la càrrega immediata és un dels desenvolupaments més recents en el món dels implants dentals i implica la col·locació de la pròtesi poc després de col·locar l’implant.

La naturalesa curta del procediment millora la reestructuració de la geniva que establirà un perfil definit i donarà estabilitat del teixit. Altres avantatges d’aquest procediment és que és relativament no invasiu i lliure de dolor sota anestèsia local.

No obstant això, el més impressionant d’aquest procediment és la seua rapidesa i per això requereix una col·laboració estreta i eficaç entre un equip multidisciplinari de professionals que inclou cirurgians orals i tècnics de laboratori perquè es puga dur a terme de manera ràpida i eficaç. En García & Domenech comptem amb un equip altament qualificat de professionals que s’esforcen per oferir-te un tractament d’implants dentals a València de la més alta qualitat possible.

Empelt d’os

Un implant dental reeixit i durador ha d’estar ben fixat en la mandíbula i per això és essencial que hi haja una base estable de teixit ossi. Si a una persona li falta, podria ser necessari realitzar un empelt ossi. Els empelts d’os augmenten l’ample i llarg del lloc d’un implant. Ho realitza el doctor utilitzant el teixit de l’empelt ossi i unint-lo a l’àrea òssia deficient. Conté col·làgens i proteïnes que fomenten el creixement ossi futur. Hi ha moltes opcions diverses d’operacions especifiques per a realitzar un empelt ossi.

En García & Domenech oferim una àmplia varietat de procediments respecte a l’empelt d’os com a elevacions de si. Aquest implica una incisió en les genives perquè el si pot alçar-se i revelar el lloc de l’empelt ossi. Un os artificial s’empelta en l’espai resultant d’haver alçat la membrana del si i es mescla amb l’os real del pacient. Després del procediment la ferida és tancada per l’implantòleg. Els implants dentals a València es poden col·locar mesos després, perquè per a llavors l’os empeltat s’haurà fusionat amb el teu per complet.

Implants angulats

Es presenta com una alternativa a procediments complexos com els empelts d’os, aprofitant de forma més efectiva l’os que és ací. Pel fet que els implants dentals a València s’insereixen en angle, els tornillos poden ser molt més llargs i profunds en la mandíbula del normal, la qual cosa augmenta encara més l’estabilitat. Es poden inserir fins a quatre implants en angle en una sola fila de dents per a revitalitzar els somriures dels nostres pacients. Sobre aquests implants es col·loca un pilar angulat assegurant que la connectivitat en la geniva siga exacta i la pròtesi es veja correcta.

Els millors odontòlegs en implants dentals a València els tens en García & Domenech

A causa de la naturalesa sensible d’aquests procediments, és de vital importància seleccionar un professional especialitzat en implantologia, que conega bé la tècnica per a dur-la a terme amb èxit. La unió entre l’os i l’implant requereix d’atenció especial perquè complisca amb els objectius estètics i funcionals. Per això, en García & Domenech oferim tractaments d’implants dentals a València i et guiem en cada pas del procediment. Això inclou des de la consulta adequada abans, la professionalitat durant el procés i revisions després.

Contacta a través del nostre lloc web, telefona’ns al 960098578 o 651662292, o envia un correu electrònic a info@garciadomenechdental.com per a qualsevol sol·licitud, consells, informació o consulta sobre implants dentals a València o qualsevol altre tratamiento odontològic que necessites.