Actualment en la Clínica Dental García&Domenech tenim a dues dels nostres doctors a Madrid realitzant un màster en Expert en “Estètica Dental i Rehabilitació Oral”.

La formació d’aquest màster consisteix a formar a odontòlegs amb experiència en el camp de l’estètica dental a la realització de casos complexos.

Com a novetats es presenten el DSD “ Disseny Digital de somriure”. El DSD consisteix a la planificació digital del somriure del pacient, en la qual pot veure de forma aproximada com va a quedar el seu somriure després de realitzar els tractaments oportuns. Es tracta d’una eina formidable, que serveix a l’odontòleg per realitzar una planificació perfecta del cas i així aconseguir resultats totalment predictibles.

Una altra de les novetats a destacar, és l’especialització en l’odontologia mínimament invasiva. Gràcies a la utilització del microscopi dental som capaços de ser molt més precisos en l’execució i diagnòstics dels nostres tractaments dentals, amb el gran benefici que això suposa per als nostres pacients. Es poden arribar a diagnosticar lesions incipients per així poder prevenir-les, tenir precisió en l’execució dels nostres tractaments que a ull nu seria impossible realitzar, i sobretot preservar al màxim els nostres teixits dentals mitjançant la utilització de microinstruments.

Gràcies a l’ús de la magnificación som capaces de per exemple realitzar microcarillas, làmines molt fines de porcellana d’entre 0,3 i 0,5 mm que ens permet una estètica excepcional i preservar al màxim l’estructura dental, sense pràcticament realitzar desgast dental. Aquest màster, permet una formació d’avantguarda per als nostres doctors, combinant els últims coneixements en materials dentals i aplicant tecnologia d’avantguarda com és el microscopi dental i el disseny digital de somriure.

FILOSOFIA GARCÍA&DOMENECH