ENTREVISTA DEL “PERIÒDIC D’ACÍ” Al Dr. IGNACIO DOMENECH ODONTÒLEG ESPECIALISTA EN MICROSCOPI DENTAL

“Una boca sana i un somriure estètic són mostra d’una major satisfacció.”

Dr. Qué opina sobre l’estètica dental?

L’estètica dental cada dia té una major demanda. La boca es troba en un dels punts focals de la cara, per la qual cosa el somriure és un dels principals aspectes involucrats a l’hora d’aconseguir estètica facial. Per açò cada dia hi ha més demanda d’aquest tipus de tractaments ja que ens ajuda a transmetre una sensació de boca sana, de neteja i d’estètica en parlar i somriure durant les nostres relacions personals i laborables.

Quin tipus de tractaments realitzen vostès?

Les carilles fines de porcellana i els blanqueaments són els millors tractaments para soluciona els problemes estètics. Les carilles fines de porcellana s’adhereixen a les dents i s’utilitzen per a corregir xicotetes rotacions, canvis de coloració, separacions i xicotets defectes de l’esmalt així com fractures de les dents anteriors. Els resultats són boníssims a llarg termini. En alguns casos recomanem blanquejar abans perquè el resultat siga més lluminós.

Cóm realitzen aquests tractaments? Són dolorosos?

Per a realitzar aquest tipus de tractaments comptem amb eines molt sofisticades. Comptem amb un estudi de fotografia i càmeres fotogràfiques professionals per a realitzar una anàlisi completa del somriure i com aquesta es relaciona amb la resta de la cara. Després d’açò el nostre equip realitza una anàlisi digital en un potent programa informàtic on dissenyem el futur somriure. Aquest estudi és transferit al nostre laboratori dental que plasma l’estudi virtual en el model original, que després d’una presa de mesures, se li realitza al pacient. Aquest protocol de treball té la finalitat que el pacient mitjançant una prova prèvia puga veure el resultat final en la seua pròpia boca amb el que millora la satisfacció, perquè s’observa com van a quedar les dents abans de començar el tractament. L’execució es realitza amb microscopi dental ja que són carilles d’entre 0,5 i 1mm impossibles de realitzar a ull nu. Tot aquest tractament és indolor ja que es realitza sota anestèsia local molt focalitzada en el sector anterior.

“El nostre equip realitza tractaments de molt alta qualitat amb els últims avanços combinats amb l’art i cura que mereixen els tractaments d’estètica.”

FILOSOFIA GARCÍA DOMENECH.