Tindre un somriure de pel·lícula és possible. Podem aconseguir que aqueix gest tan característic siga la nostra millor carta de presentació. Aconseguir una dentadura sana i estètica és possible gràcies a les noves tecnologies. L’aspecte que s’aconsegueix és totalment natural amb el suport de tècniques digitals que durant tot el procés col·laboren a crear el teu somriure perfecte.

Les actuals tècniques afavoreixen el treball dels especialistes per a aconseguir que el teu somriure quede impecableMitjançant tècniques digitals es pot dissenyar el somriure perfecte per a després realitzar els passos necessaris per a aconseguir-la. El millor és que pots comprovar com serà el resultat aproximat que s’obtindrà des dels primers moments.

El procés dins de la seua senzillesa pot resultar revolucionari. S’uneixen la informàtica i la fotografia per a conformar una idea de l’estat actual de la dentadura. Es realitza un estudi de la col·locació de les dents i la posició de les genives. El primer pas després de la consulta amb l’especialista és la realització de fotografies de la boca del pacient mostrant el seu somriure actual.

Després d’analitzar aspectes com l’alineació, angle, color i estat de les peces dentals es procedeix al següent pas per al disseny digital del somriure. Un dels aspectes que també es tenen en compte és l’estat de les genives. Encara que no ho cregues tots aquests aspectes intervenen en l’aspecte del teu somriure.

Les fotos són realitzades amb una càmera digital per l’expert i gràcies a aquestes imatges podem aconseguir localitzar quins defectes de la nostra dentadura no permeten mantindre l’harmonia amb el nostre rostre. Les fotos es fan tant de la part externa de la nostra boca com de la interna per a rebre tota la informació que siga d’ajuda.

El disseny digital del somriure i les noves tecnologies

Una vegada recopilat tot aquest material, les imatges són recopilades i processades en un ordinador amb un programari específic per a aquest disseny digital de somriure. En aquest pas s’analitzen quals són les intervencions necessàries per a aconseguir una dentadura sana i estèticament atractiva. S’analitzaran possibles resultats que encaixen amb els trets del pacient.

En els equips més avançats tot aquest procés es pot realitzar amb imatges en 3D amb el que la tasca es facilita molt. Moltes de les últimes innovacions quant a la imatge s’apliquen a aquesta tècnica de disseny digital d’un somriure. El millor de tot és que la tècnica és molt poc invasiva i gràcies a l’aplicació informàtica es poden realitzar anàlisis molt exhaustives.

Però sens dubte, el que fa tan interessant a aquest procés és que el pacient es converteix en vertader protagonista sent part activa durant el procés. Podrà intervindre en les decisions al costat del seu especialista per a decidir el possible resultat sobre la base de les previsions aproximades que configura el programari informàtic. Pots ser partícip del disseny del teu propi somriure!

Una vegada ja presa la decisió sobre com serà el teu somriure perfecte s’aplicaran els processos que l’especialista estime convenient per a obtindre els resultats desitjats. Des de *carillas dentals fins a ortodòncies seran aplicades per a aconseguir el resultat buscat. Gràcies a aquesta tècnica podràs estalviar-te contínues i pesades proves per a assegurar-te que el resultat serà el que desitges.

El somriure dels teus somnis és possible gràcies al disseny digital

Des d’un primer moment coneixeràs el resultat i es prendran les mesures necessàries per a aconseguir-lo de manera segura i concreta. El disseny digital del somriure ha suposat un gran avanç ja que aconsegueix grans resultats facilitant el procés i tenint en compte tots els factors que intervenen de manera conjunta a través d’una aplicació informàtica que conjumina totes les variants.

 

És un procés molt còmode per al pacient ja que veurà que es compta amb molta informació per a aconseguir el resultat desitjat i a més existeix un sistema molt efectiu per a processar tota aqueixa quantitat de dades. La garantia de la qual el somriure que aconsegueixes amb el disseny digital encaix amb la teua cara estarà més que assegurada.

Per això no dubtes a preguntar al teu dentista per aquesta tècnica que a més tractara els teus problemes dentals de manera integral i aconseguint una solució que s’adapte a tu a la perfecció. Perquè una altra dels avantatges del disseny digital del somriure és que el tractament és totalment personalitzat.

En la Clínica Dental García & *Domenech comptem amb odontòlegs en disseny digital de somriures. Estarem encantats d’atendre’t i de resoldre tots els teus dubtes. Comptem amb la tecnologia més avançada que t’ajudarà a aconseguir el somriure de pel·lícula que desitges. A més, realitzarem tots els tractaments necessaris perquè a més de tindre una dentadura bonica siga completament funcional.

Tindre un somriure perfecte és possible! Visita’ns i sorprèn-te de la qualitat humana i professional del nostre increïble equip.