Diu aquest “una imatge val més que mil paraules”, i així podria descriure’s al somriure. És com una targeta de visita, que ens presenta davant els altres i mostra una part essencial de nosaltres. En el nostre centre odonotógico en Líria som experts i t’expliquem què és el Disseny Digital de Somriure i per què en García & Domenech oferim el millor disseny de somriure.

Per descomptat, hi haurà qui diga que té molt a veure la confiança i seguretat de cadascun, i és veritat, però si el teu somriure és tímid o insegur perquè no t’agrada, pot minvar la imatge que projectes. Ja siga perquè les teues dents presenten taques o no tenen la blancor que volgueres, o perquè estan apinyats o desalineats, entre altres problemes. Però això pot canviar radicalment amb un disseny de somriure en una clínica odontològica especialitzada.

Dissenyem el teu somriure a València

Segurament has mirat les fotos de l’Antes i Després de les dents de gent famosa, i en alguns casos els canvis són radicals. El somriure definitivament canvia a la persona, i quan és perfecta, immediatament salta a la vista. No sols la fa lluir millor, sinó que li atorga seguretat, confiança i un gran aspecte. Aquest tipus de canvis per a millorar el somriure, no són exclusius de les *celebrities. Hui dia hi ha clíniques dentals com García & Domenech on dissenyem el teu somriure perquè quede a la mesura.

Però què és el disseny del somriure? Es refereix a realitzar-te un estudi personalitzat on vegem la grandària, la forma, el color de les teues dents (i també genives). I recalquem en què és personalitzat perquè dependrà molt de la teua fisonomia i to de pell. Eres una persona única en el món, per això mereixes un somriure únic i especialment dissenyada per a tu. No té cas que lluïsques dents enormes si tens un rostre xicotet, per exemple, o que siguen exageradament blancs.

En García & Domenech utilitzem les tècniques informàtiques més capdavanteres aplicades a la fotografia per a diagnosticar i dissenyar el teu somriure amb l’anomenat DSD o disseny digital de somriure. D’aquesta manera podrem dissenyar el tractament adequat i punter que serà ideal perquè el teu somriure siga perfecte. Podrem mirar per endavant -i tu també, per descomptat- com lluirien finalment les teues dents. D’aquesta manera podràs admirar el resultat i aprovar-lo abans de realitzar l’o els tractaments adequats per a dur-lo a terme.

Què es fa en el disseny de somriure?

Quan tenim disponible la informació ja esmentada abans, del nostre DSD, ja podem fer una avaluació i establir el que farem. Per exemple, verificar que les genives tinguen la grandària correcta o si és necessari corregir-lo. Revisarem si existeix una posició dental inadequada o si és necessari millorar el to de les teues dents. En el cas que existisquen taques, eliminar-les o utilitzar un altre tipus de tècniques perquè totes les dents tinguen el mateix to.

Si hi ha espais interdentals, dents apinyades o algun problema similar, utilitzar tractaments d’ortodòncia per a corregir aquest problema. Per a això tenim ortodòncia invisible, cirurgia ortognàtica, ortodòncia ortopèdica o funcional, *brackets estètics i linguals. Hi ha els qui requereixen aquest tipus de correcció dental i els qui a més necessiten un emblanquiment dental complet. En el cas de taques difícils o un altre tipus de problemes, podem proposar l’aplicació de carillas dentals, per exemple.

Per descomptat, en García & Domenech anem més enllà de senzillament blanquejar i deixar parells les dents. Com esmentem l’inici, es tracta d’un tractament personalitzat d’estètica dental integral, on la salut de les teues dents és el primer. No sols atendrem oportunament els problemes dentals que hi haja, sinó a més respectarem la forma del teu rostre i mandíbula, perquè el teu somriure siga natural i perfecte, harmoniosa.

On realitzen el millor disseny de somriure a València?

En García & Domenech som especialistes a dissenyar el teu somriure de manera personalitzada. Som una clínica dental amb personal altament qualificat i continuem treballant sota els més alts protocols sanitaris. Comptem amb instal·lacions segures i capdavanteres, així com els últims avanços tecnològics en odontologia. Tot això en un ambient segur, relaxat, agradable, on et donem sempre un tractament personalitzat i atenció acurada. El nostre equip està conformat per professionals en diferents branques de l’Odontologia, amb una enorme formació professional.

Si el que cerques és una clínica de tractaments dentals amb atenció de primer nivell, on realitzem el disseny del teu somriure perquè lluïsca bella i sana, veuen a García & Domenech. Altres tractaments amb els quals comptem són: odontologia amb microscopi, *TAC 3D, cirurgia i implantologia, odontopediatría, periodoncia, endodòncia microscòpica, tractament de dolor orofacial i ATM.

Oferim els serveis de pròtesis i estètica dental perquè el teu somriure no sols lluïsca bella, sinó sana, concorde totalment al teu rostre. Tots els nostres tractaments odontològics són sense dolor (mitjançant sedació). Llueix radiant al moment de somriure gràcies als nostres tractaments especialitzats per a dissenyar el teu somriure. Contacta’ns mitjançant la nostra web emplenant el formulari corresponent.