Molta gent busca un somriure perfecte. Encara que el fonamental és tindre una boca sana, cada vegada més són les persones que es preocupen per l’estètica del seu somriure. Sens dubte la demanda d’aquesta mena de tractaments s’ha incrementat notablement. Per això, si necessites tractaments d’estètica dental a València com carilles ultrafines o emblanquiment dental, acudeix a la nostra clínica dental García & Domenech i t’oferirem els millors tractaments perquè tingues el somriure amb la qual sempre has somiat.

Principals tractaments d’estètica dental a València

El somriure és una de les parts més importants per a l’ésser humà per tot el que transmet, per això recorrem a tractaments dentals estètics. Tindre un bon somriure ens aporta confiança i a més és la millor cara de presentació de nosaltres. En la nostra clínica t’oferim la possibilitat de millorar la bellesa del teu somriure gràcies als tractaments d’estètica dental a València com el Invisaling o l’ortodòncia invisible, les carillas dentals o l’emblanquiment dental.

Prèviament a la realització d’aquests tractaments els nostres especialistes realitzaran un diagnòstic de les teues dents i boca gràcies al disseny digital de somriure, que permetrà als nostres odontòlegs planificar, dissenyar i executar els tractaments d’una manera més predictible i personalitzada. Amb el DSD els nostres pacients podran veure una aproximació dels resultats finals del seu nou somriure, veient si compleixen amb les seues expectatives.

Carilles dentals

Les carilles dentals són l’opció ideal en moltes situacions on la dent original té un color fosc, forma irregular, una fractura, mala posició o taques superficials lleus. Aquest tractament d’estètica dental a València és molt senzill i es pot realitzar amb carilles de composite o de porcellana.

– Carilles de composite: estan recomanades en els casos en què les dents tenen formes irregulars, canvis de grandària i hi ha espais negres entre ells. Aquest tractament d’estètica dental a València consisteix a pegar sobre la dent un material de color similar per a aconseguir la morfologia adequada. No és necessari cap anestèsic, ja que es tracta d’un procediment completament indolor i reversible que ens permetrà fer canvis al llarg del temps. D’aquesta manera aconseguim donar a les dents la forma i la grandària que volem, de manera senzilla i còmoda.

– Carilles de porcellana: consisteixen en fines làmines de porcellana fetes a mida, que es cementan sobre les dents per a donar-los la grandària, forma i color desitjat. Es necessiten diverses visites, ja que primer es llima lleugerament el gruix de la dent, després es prenen les mesures i s’envien al tècnic dental per a després cementar la carilla sobre la superfície de la dent. A diferència del cas de les carilles de composite, aquest tractament d’estètica dental a València és irreversible ja que et llimen la dent.

Pròtesis dentals

Les pròtesis són estructures que reemplacen les dents que manca. Les dissenyem i fabriquem exclusivament per a cada pacient amb la finalitat de recuperar la funció, morfologia i estètica dental.

Existeixen diversos tipus de pròtesis dentals: fixa i amovible.

La pròtesis dental amovible està feta per a aquells pacients que li les vulguen llevar. Generalment estan fabricades amb material acrílic i tenen una estructura interna de metall.

La pròtesi dental fixa són pròtesi que estan unides fixament a una altra dent o a l’os i es poden utilitzar per a una dent o varis. Són els implants dentals.

Invisalign

El Invisalign no és en si mateix un tractament d’estètica dental a València, sinó més aviat un tractament d’ortodòncia que té l’avantatge que invisible i amovible, per la qual cosa et pots llevar l’aparell per a menjar o llavar-te les dents. Aquest tipus d’ortodòncia invisible permet menjar amb total normalitat, i el més important, és un aparell que no enlletgeix l’estètica de la teua boca quan el portes a diferència dels brackets. Per a un tractament amb Invisalign el teu ortodontista farà un estudi personalitzat amb DSD per a construir un model 3D de com haurien de ser les teues dents. Cada funda està feta totalment a mesura per a adaptar-se a la teua dentadura, mitjançant alineadors personalitzats.

Amb el tractament de Invisalign podràs veure, des de l’inici, com quedaran les teues dents una vegada que acabe el tractament (la duració dependrà del teu cas en particular i serà l’odontòleg el que et done un temps estimat). Perquè els aparells de Invisalign tinguen el seu efecte, has de portar-los posats de manera permanent i només llevar-te’ls per a menjar i raspallar-te les dents. Has de portar-los almenys de 20 a 22 hores diàries. La idea és que gradualment, amb canvis cada cert temps de les fundes conforme es corregisquen els problemes, les teues dents queden igual d’alineats que com s’ha projectat a l’inici del tractament. Sens dubte és una excel·lent opció d’estètica dental a València per a tindre un somriure perfecte.

On trobar els millors tractaments d’estètica dental a València?: en García & Domenech

En García & Domenech som especialistes en tractaments d’estètica dental a València. Som un centre d’odontologia avançada i comptem amb un personal altament qualificat que té com a objectiu oferir-te la millor solució perquè tingues un somriure perfecte en un ambient acollidor, relaxat i de màxima confiança.

A més d’estètica dental a València, en García & Domenech oferim odontologia amb microscopi, TAC 3D, cirurgia i implantologia, odontopediatria, periodoncia, endodòncia microscòpica, tractament de dolor orofacial i ATM, entre altres tractaments. Apliquem les més noves tecnologies per a la salut dental. A més, garantim una odontologia sense dolor i dissenyem el teu somriure mitjançant DSD (disseny digital de somriure). Demana ja la teua cita per al teu tractament d’estètica dental o qualsevol altre problema dental que tingues. Contacta en el 960098578 o 651662292. La nostra clínica es troba a Llíria, València.