Recomendacions

Els odontòlegs i especialistes, com són els higienistes bucodentals, recomanen una revisió dental després del Nadal, ja que és una època de l’any en què se solen cometre excessos, que són especialment perjudicials per a les nostres dents. Els abusos nadalencs poden afectar les nostres dents, ja que, entre altres coses, mengem molts dolços i poden produir-se càries. També en esta època, fem moltes menjars o sopars fora de casa i netegem menys la nostra boca. Per això, és tan important revisar la nostra dentadura.

5 claus que mijoren la teua salut bucodental

Et deixem alguns consells o cures per a millorar la teua salut bucodental este any que ve:

  • La regla bàsica: raspalla’t les dents després de cada ingesta de menjar i, almenys, tres vegades al dia. Posa’t una màxima per a enguany nou: Mai cal anar-se’n a dormir sense haver-se-hi llavat les dents!
  • Canvia de raspall y/o utilitza un raspall elèctric: normalment és bo canviar el raspall dental cada 3 mesos, o sempre que les porques hagen perdut la forma i estiguen despuntades. També et recomanem un raspall elèctric, més professional, com és el raspall Oral B, que ara estem provant en la nostra clínica i que pots aconseguir contestant este breu qüestionari:

  • Porta una dieta sana i equilibrada. Seguir una bona alimentació, rica en fruites i verdures, és un aspecte molt important per a mantindre una bona salut oral.
  • Limite el consum d’alcohol i tabac. Aquelles persones que fumen, mengen malament i consumixen alcohol en excés tenen una major retracció de les genives. A més, el consum de tabac pot danyar la boca de moltes formes, perquè augmenta el risc de decoloració dentària, les càries, la retracció de les genives i malalties en les mateixes i posant-nos en els pitjors casos, pot produir càncer de gola, pulmó i boca. Una altra dada important és que els fumadors tenen el doble de probabilitats de perdre les seues dents que els no fumadors.
  • Visita el teu dentista de García & Domenech, odontologia avançada, dos vegades a l’any per a rebre les revisions periòdiques i sotmetre’t a neteges dentals. L’ajuda d’un dentista és un dels aspectes preventius més importants per a mantindre unes dents i unes genives sanes. I, si este 2017, a més, vols obtindre un somriure més bonica, acosta’t a la nostra clínica dental per a informar-te sobre els nostres tractaments d’odontologia estètica.