Coneixeu el cas dels claus de “Drácula”?

Normalment, és quan els claus s’han quedat dalt i s’han mogut totes les dents. En este cas, moltes vegades no cal llevar cap dent, ni fer cap cirurgia. Simplement col·loquem el pacient una ortodòncia a la seua mesura, amb uns brackets per a col·locar eixos claus i alinear la resta de dents superiors i inferiors.

La duració del tractament és de aproximadament 14 mesos.

Actualment, un xiquet de 8 anys, una jove de 22, un home de 34 i una dona que supera els 50, poden ser la imatge de la sala d’espera d’una clínica de dentistes, com la nostra, García & DomenechOdontologia Avançada. I, a més, el diagnòstic és el mateix per a tots: dents torçuts cap a dins, cap a fora, desgastados… I la manera de corregir-ho, també és parecida… l’ortodòncia, això sí, cada cas requerix d’una ortodòncia concreta i a mesura de les necessitats i gustos del pacient.

L’edat recomanada per a visitar al ortodoncista por primera vegada és quan comencen a eixir les primeres dents permanents, sobre els 6-7 anys, però són molt pocs els casos que necessiten aparells a esta edat. L’avantatge del tractament o diagnòstic precoç és que podem detectar malformacions esquelètiques i dentàries, el que en el xiquet pot tractar-se amb pronostique favorable i aparatología senzilla.

Si no hi ha problemes i el xiquet presenta un correcte creixement i desenrotllament, el moment ideal per a realitzar el tractament d’ortodòncia, en la majoria dels casos, és quan ja es tenen les dents permanents, sobre els 12-13 anys.

Et recordem que la 1a visita o diagnòstic és gratuït i millor previndre que curar!

Reserva la teua cita en este telèfon: 960098578 · 651662292