Moltes persones necessiten recórrer a tractaments de cirurgia dental a València, ja siga per a llevar-se els queixals del judici, per implants dentals o per qualsevol altre motiu com frenectomies. No obstant això, la cirurgia bucodental és una cosa molt dedicada que no hem de deixar en mans de qualsevol, sinó recórrer a clíniques dentals amb odontòlegs experts en cirurgia com en García & Domenech.

En García & Domenech el nostre principal objectiu és realitzar una odontologia de qualitat amb la màxima excel·lència per als nostres pacients. En la nostra clínica de cirurgia dental a València oferim totes les especialitats odontològiques concentrades en la mateixa clínica, perquè els nostres pacients reben un tractament integral i de màxima qualitat amb les últimes tecnologies, tractament de primer i professionals d’alt nivell.

Per a la realització de tots els nostres tractaments, el nostre equip d’odontòlegs experts en cirurgia dental realitza un estudi previ de cada pacient per a obtindre un correcte diagnòstic utilitzant tecnologies com el disseny digital de somriure o el microscopi dental.

Tipus d’implants amb cirurgia dental a València

Un dels tipus més demandats de cirurgia dental a València és la dels implants dentals. En García & Domenech realitzem implants de càrrega immediata, empelts d’ossos i implants angulats.

Implants de càrrega immediata: aquest tipus de cirurgia dental a València té un avantatge molt important, ja que no és necessari obrir la geniva per a inserir l’implant. L’equip d’odontòlegs col·locarà l’implant dental i fixarà la corona en el mateix moment. Per a poder realitzar està cirurgia és necessari tindre bastant quantitat d’os. Aquesta cirurgia és la preferida pels nostres pacients, ja que el pacient recupera les dents des del primer moment i a més aquests són fixos, hi ha menys inflamació dental i el resultat final és més favorable.

Empelts d’ossos: és un tractament de cirurgia dental a València que s’utilitza per a augmentar la grandària del maxil·lar o la mandíbula quan el pacient no té una bona base d’os on poder inserir l’implant dental. És convenient utilitzar l’os del pacient, en els casos que siga possible, per a obtindre un millor resultat. Si es col·loca un implant dental en un pacient que no tinga os és probable que no tinga bons resultats.

Implants angulats: aquest tipus d’implants evita els empelts ossis. Amb la col·locació de quatre implants es pot rehabilitar un maxil·lar al complet. Amb els implants angulats podem utilitzar l’os existent de la manera més efectiva, evitant l’elevació de si i procediments de regeneració.

Altres servicis de cirurgia dental a València

La cirurgia dental a València és abasta qualsevol intervenció realitzada per cirurgians odontòlegs per a solucionar patologies dentals, a més de corregir els problemes dentals dels pacients com l’extracció de peces dentals o la incorporació d’implants.

En les nostres clíniques de cirurgia dental a València duem a terme tot tipus de tractaments en el qual siga necessària la intervenció de la cirurgia com a extraccions, frenectomies, exèresis de quistos i tumors.

Extraccions de cordales

L’extracció de cordales o queixals del judici és un dels procediments quirúrgics més freqüents en la cirurgia dental a València. Aquesta cirurgia és convenient realitzar-la quan una dels quatre queixals del judici no té espai suficient per a créixer i, per tant, provoca dolor, infecció o altres problemes dentals, i llavors ha de ser extreta.

L’extracció de cordales senzills s’utilitza per a llevar les dents que es veuen a simple vista i són fàcils d’accedir. Els nostres odontòlegs solen utilitzar un anestèsic local per a reduir el dolor en l’àrea afecta i fer l’extracció amb menys molèsties per al pacient. En canvi, l’extracció quirúrgica requereix d’una incisió en el teixit que envolta la dent per a accedir a ell amb major facilitat i procedir a la seua extracció.

Frenectomies o cirurgia de fre

La frenectomia consisteix en l’eliminació del fre, ja siga el fre labial o el fre lingual. És un procediment de cirurgia menor que s’utilitza per a alleujar o eliminar les bandes de teixit excessiu, amb tensió o mal posicionament que es troben a l’interior de la boca, en els llavis o galtes, i poden causar alteracions en la dicció, ingestió i altres aspectes que perjudiquen les funcions orals.

Normalment es recorre a aquesta cirurgia dental a València en els casos en els quals els nostres odontòlegs diagnostiquen anquiloglòssia, és a dir, tindre un fre lingual curt, ja que aquesta patologia pot comportar conseqüències en la salut oral i en la qualitat de vida del pacient.

Exèresi de quistos i tumors

Els quistos o tumors situats a l’interior dels ossos maxil·lars o de la mandíbula són freqüents i tenen solució amb la cirurgia dental a València. Els quistos poden provindre d’infeccions de dents en mal estat o que estan retinguts en l’os. I els tumors benignes poden crear-se a l’interior de la cavitat oral de manera que es poden trobar lipomes, fibromes o angiomes. En tots dos casos, la intervenció quirúrgica per a l’extracció del quist o tumor assegura al 100% la curació de manera definitiva.

La millor cirurgia dental a València la tens en García & Domenech

En la clínica d’odontologia avançada Garcia & Domenech volem que brilles amb el teu somriure i gaudis d’una bona salut bucodental, per això oferim als nostres clients els millors tractaments de cirurgia dental a València com els que hem explicat. Ja siga perquè necessites llevar-te els queixals del judici, o perquè busques posar-te implants dentals o pel motiu que siga, posa’t en mans dels nostres odontòlegs.

A més, en tots els nostres serveis comptem amb les últimes tecnologies aplicades a la salut bucal per a dur a terme un òptim diagnòstic previ a la realització del tractament amb cirurgia dental, com el microscopi dental, el TAC dental, el DSD i per descomptat sedació sense dolor.

A més de cirurgia dental a València, en la nostra clínica trobes tot tipus de tractament, ja siga d’ortodòncia invisible o invisalign, periodoncia, estètica dental, etc. Si necessites algun dels serveis que oferim en García & Domenech, demana cita en el 960098578 o 651662292. Ens trobem a Llíria, València.