Les carilles ultrafines de porcellana es caracteritzen per ser excessivament primes i per la seua gran resistència. Una dels avantatges d’aquesta mena de carilles és que requereixen només una preparació mínima de les dents, la qual cosa comporta una extracció molt xicoteta del teixit dental per a aconseguir grans resultats estètics.

Les carilles ultrafines de porcellana s’han tornat populars perquè els resultats en el somriure són excel·lents. Aquest tipus de carilles són una de les opcions de restauració de somriures més conservadors per a millorar l’estètica de les dents.

En què es diferencien les carilles ultrafines de porcellana?

Com hem comentat abans, les carilles ultrafines són populars entre els nostres pacients a causa de la rapidesa i facilitat del tractament. Això és degut a l’aplicació del tractament, ja que s’ha de realitzar una xicoteta preparació de les dents, eliminant una mica d’esmalt i del teixit dental per a aconseguir uns correctes resultats. El tractament de carilles ultrafines de porcellana és de llarga duració, gràcies a que no afebleix l’interior de la dent i assegura que es mantinga intacte.

El tractament de carilles de porcellana és molt específic per a cada pacient, això es deu a l’essència fina i conservadora per la qual es caracteritza aquest tipus de carilles. Solen tindre una grossària d’entre 0,2 i 0,4 mm. Aquest tipus de *carillas són les millors quant a qualitat i aparença. El material que utilitzem per a la creació d’aquestes carilles és porcellana injectada, ja que és el tipus de porcellana més resistent.

Les carilles ultrafines de porcellana són elaborades pels nostres propis odontòlegs i solament podran realitzar aquest tipus de tractaments odontòlegs experts com els que trobes en García & Domenech.

Beneficis de les carilles ultrafines de porcellana

Les carilles ultrafines són un tractament dental amb resultats immediats i fantàstics. Aquest tipus de carilles es caracteritzen per tindre grans beneficis dentals.

  • Preparació del tractament. Per a la realització d’aquesta mena de carilles només es necessita fer una mínima preparació prèvia de les dents sense afeblir-los. Les carilles ultrafines de porcellana creen una capa protectora en les dents i els manté més fortes.
  • No s’utilitza el trepant. En la majoria dels casos en els quals realitzem aquest tractament als nostres pacients, no és necessari emprar el trepant, com ocorre amb una altra mena de tractaments. Únicament utilitzem el trepant per a raspar la superfície de l’esmalt brillant i ajudar a la unió de les dents.
  • Tractament de llarga duració. Pel fet que la unió de les dents la realitzem principalment en la capa exterior de l’esmalt de la dent, la resistència que aconseguim després de la unió de les dents és molt alta. Això comporta que el tractament de carilles de porcellana siga de llarga duració.
  • Somriure únic. Aquest tipus de tractament l’utilitzem per a aconseguir xicotets canvis en els somriures dels nostres pacients o per a crear canvis més cridaners. Amb les carilles ultrafines de porcellana aconseguim unes dents més rectes i estèticament perfectes, creant un somriure únic i personalitzat.
  • Disseny del somriure total. El somriure la dissenyem sobre la base de l’estabilitat de la mossegada, la salut de les dents i el resultat estètic que vulga tindre cada pacient.
  • Perfectes resultats. Amb les carilles ultrafines de porcellana obtenim resultats totalment naturals, pel fet que el material que utilitzem per a la realització d’aquest tractament és porcellana injectada, la qual cosa genera major perfecció en el somriure.
  • Ultrafines i resistents. Les carilles que oferim són carilles però amb gran resistència, la qual cosa permet una adherència de les dents sense la necessitat d’utilitzar un altre tipus de carilles.

Vols posar-te carilles ultrafines de porcellana a València?: en García & Domenech

Si aquestes pensant a millorar el teu somriure no dubtes a posar-te en contacte amb la nostra clínica dental a València. En García & Domenech som experts en tractaments de carilles ultrafines de porcellana. Destaquem per ser una clínica dental amb personal altament qualificat que té com a objectiu satisfer totes les teues necessitats dentals i donar-te solucions als teus problemes bucodentals. Tots els tractaments d’odontologia que realitzem són de qualitat, buscant la màxima excel·lència i respecte a la integritat dels nostres pacients.

Tenim tot tipus de tractaments dentals, ja siga d’endodòncia, periodoncia, estètica dental com a emblanquiment, implants dentals o disseny digital de somriure, entre altres tractaments. Comptem amb les últimes novetats en tecnologia aplicades a la salut dental. Demana ja la teua cita per al teu tractament de carilles ultrafines de porcellana i gaudir d’un somriure perfecte. Veuen a García & Domenech i coneix tots els nostres tractaments dentals més innovadors. Estem en carrer Sant Vicent Ferrer, 20 a Llíria. Demana cita en el 960098578 o 651662292