És molt probable que alguna vegada hages sentit parlar de les carilles dentals, un dels tractaments d’estètica dental més habituals. Però al contrari del que moltes persones creuen, les carilles no són tractaments exclusius de famosos per a lluir una dentadura perfecta. Tu també pots necessitar carilles dentals a València per a corregir qualsevol problema en les teues dents. Les carilles són un tractament còmode, pràctic i durador per al teu somriure. En García & Domenech, la teua clínica dental a Llíria i a Camp de Túria, realitzem tractaments de carillés ultrafines, i et responem a les preguntes més habituals sobre aquest tractament perquè isques de dubtes.

Preguntes habituals sobre les carilles dentals a València 

Què són les carilles dentals?

Una carilla és una capa prima de materials com a porcellana o composite feta per a encaixar sobre la superfície frontal d’una dent, com una ungla postissa encaixa sobre una ungla. A vegades, s’utilitza un material combinat, però l’habitual són la porcellana o composite.

Quan necessitem carilles dentals a València?

Les carilles dentals a València s’utilitzen per a millorar el color, la forma i la posició de les teues dents. Es pot triar un to precís de porcellana per a donar el color correcte i millorar per exemple una sola dent descolorida o per a donar un to més clar a les dents frontals si no s’aconsegueix amb l’emblanquiment dental.

Les carilles dentals a València a més poden fer que una dent astellada es veja complet i nou. En aquest cas, la porcellana cobreix tot el front de la dent, amb una secció més gruixuda reemplaçant la part trencada. Les carilles també es poden utilitzar per a tancar xicotets buits, quan l’ortodòncia no és adequada per a aqueixos casos. Si una dent està lleugerament fora de posició, a vegades es pot col·locar una carilla per a alinear-lo amb els altres sense necessitat de posar una ortodòncia, que és més complex i costós.

Quins són els avantatges de les carilles dentals a València?

Les carilles dentals a València fan que les teues dents lluïsquen naturals, saludables i blancs o amb el to natural que tries. Pel fet que són molt primes i es mantenen en el seu lloc amb un adhesiu especial i fort, es necessita molt poca preparació de la dent. Alguns tipus de carilles no necessiten cap mena de preparació fins i tot. Són un tractament perfecte per a arreglar xicotets problemes que no requerisquen una ortodòncia. També quan no estem contents amb l’aparença de les nostres dents perquè tenim alguna taca o algun trencat i tractaments com l’emblanquiment no aconsegueixen el resultat que desitgem.

Com es preparen les dents per a les carilles?

És possible que s’elimine part de la superfície exterior brillant de l’esmalt de la dent per a assegurar-se que la carilla puga adherir-se permanentment en el seu lloc. La quantitat d’esmalt extret és xicoteta i serà igual al gruix de la carilla que es col·locarà, per la qual cosa la dent roman de la mateixa grandària.

Es pot usar un anestèsic local per a assegurar-se que no hi haja molèsties. Una vegada preparat la dent, l’equip dental prendrà una impressió (motle). Això se li donarà al tècnic dental la informació necessària per a fer la carilla. El color de les carilles dentals a València es combina amb una guia de colors per a assegurar-se que la carilla es veja completament natural.

Un tractament de carilles dentals a València pot requerir dues visites. La primera per a preparar la dent i fer coincidir el to, i la segona per a ajustar la carilla. Abans de pegar-la en el seu lloc, el teu odontòleg et mostrarà la carilla de la teua dent per a assegurar-se que és el to adequat. La unió d’una carilla en el seu lloc es realitza amb un adhesiu especial, que la subjecta fermament a la dent.

Quant dura una carilla?

Les carilles dentals duren molts anys. Poden astellar-se o trencar-se, igual que les pròpies dents, si li pegues un colp fort. La clínica dental et dirà quant temps dura cada carilla. Si es trenca una mica una carilla per un colp, pot reparar-se o col·locar-se una nova si és necessari.

Les millors carilles dentals a València les trobes en García & Domenech

En definitiva, si necessites un tractament de carilles dentals a València o simplement informar-te sobre si aquesta solució és apta per a tu, demana cita en la teua clínica dental de García & Domenech. Realitzem tots els tractaments d’estètica dental de carilles i pròtesi per a deixar-te un somriure nou. A més, en el nostre centre odontològic realitzem tot tipus de tractaments dentals, ja siga d’ortodòncia -incloent ortodòncia invisible o Invisalign-, periodòncia, dentista per a xiquets, implants dentals o cirurgia oral. Veuen ja a conéixer-nos a Llíria. Telefona’ns al 960098578 o 651662292 o envia un correu electrònic a info@garciadomenechdental.com