En la Clínica Dental García&Domenech treballem dia a dia amb els tractaments més evolucionats i les millors pràctiques per a assegurar que tots els nostres pacients lluïsquen el somriure que desitgen, tant per estètica com per salut. Un d’aquests tractaments és l’ortodòncia invisible Invisalign, una ortodòncia especial en la qual les seues alineadores pràcticament no s’aprecien i es poden extraure. A més, cada cert temps, els especialistes serem els encarregats de canviar els alineadores fins a aconseguir la posició de les dents desitjada.

Fa uns mesos us parlem dels tipus d’ortodòncia invisible Invisalign que podeu trobar en la nostra clínica. Si us ho vau perdre, podeu tornar a llegir-ho ací. Però avui, ens volem centrar que conegues els seus beneficis de la mà de professionals i descobrisques tots els avantatges d’un dels tractaments més famosos del mercat, ja que són molts els atributs per a tenir un somriure perfecte de forma molt senzilla:

  • Invisalign sempre és a mesura: Els alineadores es fabriquen a mesura per a cada persona i el seu tipus de tractament, gràcies a la tecnologia virtual 3D.
  • La seua eficàcia està demostrada: El tractament d’ortodòncia Invisalign té resultats i solucions eficaces que podràs comprovar des del seu inici. Gràcies a la tecnologia Clincheck, que actua com un simulador 3D, podràs veure com quedarà la teua boca en finalitzar el tractament, abans fins i tot de començar-ho.
  • Ho pots llevar per a seguir amb el teu dia a dia amb normalitat: Menjar, beure o raspallar-se les dents, podràs seguir fent-ho tot amb total normalitat. Ja que podràs és una ortodòncia removible que podràs extraure cada vegada que ho necessites.
  • Ofereixen total comoditat: Amb el tractament Invisalign eliminem els brackets i els incòmodes filferros. Per açò, aporta total comoditat als nostres pacients.
  • Invisalign respecta la teua estètica: En ser pràcticament invisibles són altament estètics, ningú notarà que els portes!

Ara que ja coneixes els seus avantatges, et convidem a posar-te en contacte amb nosaltres para més informació sobre aquest tractament, ja es para tu o per a un amic o familiar. Estaràs o estarà en les millors mans per a aconseguir el somriure bonic i saludable que tots desitgem.